godnatt ^^,

nu hade jag tänkt gå och lägga mig och läsa min bok "brevvännen" som förövrigt är en skitspännande deckare och hadlar om detta: brevvännen av Ally Kennen
"När 15-årige Chas hittar en websida som uppmanar folk att brevväxla med dödsdömda fångar, tror han att det kommer bli spännande att få brev från en mördare. I breven han skriver låtsas han vara sin egen mamma. Men svaren han får är både märkliga och skrämmande, och när hans nya brevvän oväntat friges, vänds Chas redan problematiska liv upp-och-ned, och han vävs in i en livsfarlig spiral av lögner och missförstånd." värkar den bra?? det tycker iaf jag så jag rekommenderar den!
<------ läs den XD

cykeltur och dagens outfit ;)


I dag har jag varit duktig :)  gick upp halv 9, hämtade cykeln i garaget och stack i väg på en 8 km runda :) det var ganska jobbigt eftersom jag gade bestämt mig för att bara använda den trögaste växeln för att få lite mer benmuskler XD när jag kom hem gick jag ut till happy och sen bytte jag om eftersom jag ska på teaterrepetition nu igen XD vi ska träna från 12 till 5 så jag får ingen tid till att sola idag, synd :( nä nu ska jag gå ner till köket och se vad vi har för frukost :)
mitt klädval idag består av:
jeansleggings från vero moda
linne från hm
kofta från gina
skor från dinsko
armband från åhlens

min dag i bilder :D


min superhärliga frukost <3<3<3 som bestog utav:
1 tallrik fil och yougurt
mycket k-special
massor av bär!!! hallon, blåbär och lite jordgubbar
bär till frukost är underbart XD speciellt om dom är egenplockade ;) som ni kanske ser så är jag en ganska dålig fotograf, skärpan kom bakom skålen och inte i den, men som man säger  träning ger färdighet ;) haha
efter frukosten gick jag ut till happy <3 våran lilla bäbiskanin, hihi XD rolig bild eller hur ;) han ser så förvånad ut, och så har han spån överallt XD hehe. buren ser kanske inte så ren ut, men freja, min syster städade den idag, så nu är den ren och fin :)
<--------michaela :)
i dag hade vi lyckan att få sool :) :) så klockan 12 bar det av till berga med michaela och anna :) vi solade, badade, åt glass,läste tidningar och hade allmänt trevligt XD XD <------ anna ^^,<---jag läser i en av michaelas hälsotidningarXD och inte ett moln så långt ögat kan nå... XD sommaren är kort na na na det mästa rinner bort na na na na men lyssna på mig, solen skiner, kanske bara idag :D nån som känner igen texten ? XD XD (denna låt sjöng vi alltid på skolavslutningen i grundskolan XD)
när vi kände oss färdiga på berga så åkte vi hem. jag skulle på teater repedition på svartvik och det var min tur att ta med fika, så jag gjorde mina favoritmuffins =  hallon och vit choklad ;) sen bytte jag om och så här blev resultatet ;) = kvällens outfit som bestod av: tröja från bikbok, leggigs från lindex, halsband från ur&penn och armband från solo :) när jag bytt om åt jag middag och sen stack jag till teaterrepet :D så var alltså min dag XD hoppas ni haft en lika bra dag som jag, hihi :) nu måste jag sluta skriva och gå till sängs :) sov gott allihopa!!! <3

a cinderella story <3


har just sett denna film :) den gick på 3,an nyss så kanske det var någon mer som såg den?? i viket fall så tyckte jag att den var väldigt bra och ett plus var ju att den slutade lyckligt, det är ju alltid härligt med filmer som gör det :D skådisarna var hilary duff och chad michael murray, det kan ju aldrig bli fel ;) haha, men nu ska jag gå och läsa min deckare som jag håller på med just nu, sov sött alla :)

måla och pizza ;)

nu ska jag snart sätta igång att måla om i min garderob, tapeten som var där innan var enligt mig förfärlig, grön med oranga prickar och blommor, nej det var verkligen ingen bra kombination, så nu ska allt bli vitt!! vilket ska bli väldigt skönt :) hade även tänkt fixa lite smartare förvaring i min garderob så det blir lätt att hitta alla mina kläder XD men innan jag börjar måla ska jag äta mat, hämtpizza, som pappa just nu är och handlar ;) känner mig ganska onyttig nu och har dessutom inte tränat på hur länge som helst ;) nej, nu måste jag verkligen skärpa mig!! hade tänkt lägga upp före och efter bilder på hur min garderob blir ;) så det får ni se när allt är klart, förresten, jag har glämt att säga (eller skriva då) att jag har köpt en kamera nu, en svart samsung (digitalkamera) så nu ska jag börja fota som en tok XDXD nädå, men mer bilder ska det iaf bli på bloggen :) kramar eila

härlig bild och härlig dag :)


bilden knäppte jag i Stockholm förra året, tyckte den blev ganska cool, men har ingen aning om hur jag lyckades typ klyva den XD aja, i vilket fall så gillar jag den.
idag har jag vart med michan :) vi tog oss en liten cykeltur till åkersviken, där gick vi in i skogen för att plocka blåbär, vi plockade väl iaf i två timmar tror jag, men när vi var klara så hade vi ändå inte fått ihop så jättemycket, eller jo, fast inte i bärburken utan i magen XD haha. det var iaf jättetrevligt och vi trivdes i skogen XD så vi bestämde att vi skulle tälta någon dag, det skulle ju vara jättemysigt :)

helt underbar film !!


jag måste bara berätta om denna film som jag såg alldeles nyss, helt underbar, jag grät och skrattade mig igenom hela filmen, den var verkligen fin, har ni inte sett den så gör det nu !! :D här kommer en recension av filmen I am sam
I denna fängslande berättelse möter vi den utvecklings-störde Sam Dawson, ensamstående far till Lucy som han uppfostrar på egen hand med hjälp av sina minst sagt udda vänner. När Lucy fyller sju år och är på väg att växa ifrån sin far i fråga om kunskap och intellektuell kapacitet hotas deras täta förhållande när en socialarbetare träder in i bilden och vill placera dottern i fosterhem. I hopp om att återförenas med sin älskade dotter anlitar Sam advokaten Rita Harrison, en självupptagen och stressad karriär-kvinna, och tillsammans försöker de bevisa att allt man behöver är kärlek <3  kanske låter som en dryg film, men enligt mig var den väldigt bra och härlig. så mitt tips till er nu är iaf- se den och bedöm själva XD kramar från mig :)

köpa kamera??

jag funderar på att köpa en kamera ;) så jag har kollat runt lite grann efter snygga och bra kameror, men som inte är för dyra ;) jag hittade några digitalkameror för 990 kronor, jag tyckte dom såg bra ut, och så var dom ju ganska billiga :D och så har jag varit och kollat på en kamera hos jennie, en samsung (den på bilden, fast i svart) den kostar bara 500 kronor, ett jättbra pris tkr jag :) men nu har jag hittat ytterligare en kamera, på tradera (kameran som är på bilden) och priset låg på 100 kronor när jag kollade, så då la jag också ett bud på 250 och ett till på 300, får se vart priset hamnar tillslut, på lördag, då är budgivningen slut och då får jag även se om jag får köpa kameran eller ej XD XD ha det bra :)

ojojoj vad vit jag blev :o


ja, så här såg mina händer ut efter att jag hade målat i 4 timmar ;) tänk så det kan gå när inte haspen är på haha XD men så tjänade jag ju också 160 kronor, så det var väll värt att bli lite vit för dom pengarna va?? :)

en härlig cykeltur ;)

i morse vaknade jag så tidigt som klockan 8, men hade verkligen inte lust att kliva upp, så jag sov vidare ;) men klockan 10 blev jag väckt igen av mamma som sa att frukosten var serverad, jag sa väll något liknade med- ja jag kommer. men så blev det ju icke, jag råkade somna om och vaknade inte förrän en timme senare, vid 11, kände då att jag nog inte skulle sova längre eftersom jag riskerade att sova bort hela dagen XD XD haha.
 så jag gick alltså upp och gjorde i ordning frukost ;) precis när jag hade fixat frukosten och var på väg ut för att äta den så ringde michaela, hon frågade om jag ville följa med på en cykeltur, till stan. jag visste inte riktigt om jag kunde (eftersom jag fortfarande var lite förkyld) men jag sa att jag skulle ringa upp, och det gjorde jag, en halvtimme senare och sa att jag ville följa med :) så jag packade lite fika och så stack jag iväg.
Anna skulle också med så på vägen till michaela möttes jag och anna och så cyklade vi till michaela. när alla var samlade bar det iväg, men vi ångrade oss, vi åkte inte till stan utan till berga (havsbadet). vägen till berga är mysig så vi njöt av cykelturen ;) när vi kommit fram bestämde vi oss för att lämna cyklarna och gå ner till stranden. vi badade inte utan satt bara på stranden ett tag och fikade och solade oss lite ;) när vi kände oss klara så kom vi på att bengt, vår gamla lärare, bor i berga, så gissa vad vi gjorde då, jo vi letade runt i hela berga efter en röd bil, ett timmrat hus och en badtunna, för det var det ända vi visste om bengts hus ;) det låter kanske lite annorlunda att vi ville hitta vår gamla lärare, men vi visste att han skulle bli jätteglad, så vi letade på, men vi hittade inget hus som passade in på hur vi trodde hans hus skulle se ut, så då stack vi hem igen ;)
 hela denna cykeltur blev kanske någonting runt 2 mil, så vi var ju riktigt duktiga, nu ska jag vara ännu mera duktig och måla klart nere i hallen och tjäna lite pengar :) kram på er och hoppas ni haft en lika bra dag som jag <33 eila

my lovely shoes ;)

j
nu har jag äntligen köpt mig ett par gladiator skor!!! har väntat på att hitta dom perfekta i flera månader och varit avundsjuk på alla med snygga gladiators ;) och nu har jag äntligen ett par egna som ni kan vara avundsjuka på, haha nä, jag skojjade bara XD XD men så här ser dom ut iaf och jag tycker dom är jättesnygga, och speciellt dyra var dom ju inte heller, endast 350 kronor på dna :) kram på er ;)

dagens barnvakt...

... det är nog jag det ;) japp, idag har jag suttit barnvakt till två söta ungar <33 Molly och Valle heter dom och bor i nyland. Molly är 6 år och ska börja förskolan till hösten medans Valle bara är knappt ett år och har inte ens börjat på dagis, med andra ord är det en ganska stor ålderskillnad mellan dessa två och att leka så att båda blev nöjda var näst intill omöjligt, Molly ville bara leka med mig och ville helst lämna Valle ensam, vilket jag såklart inte gjorde, utan höll i valle samtidigt som jag läste och lekte med Molly.
som tur var så kom barnens mormor och skulle vara med valle, en himla tur för mig, jag har verkligen ingenting emot att vara med småbarn, tvärtom, jag älskar det, men om man samtidigt försöker göra en 6-åring nöjd genom att leka och läsa så är det inte särskilt lätt XD efter att mormorn hade kommit och tagit hand om Valle så ville Molly leka ostört med mig, vi började med att spela spel, pingu-spelet, molly vann och blev jätteglad ;) och jag blev jättearg!!! haha nej, det blev jag verkligen inte ;)

efter spelet så bestämde vi oss för att vi skulle baka, sagt och gjort, vi tog fram alla ingredienser som vi behövde för att göra muffins som är Mollys favorit ;) så satte vi igång att baka. en halvtimme senare var alla muffins klara med resultatet, 12 st något brända jorsgubbsmuffins och 10 st perfekta chokladmuffins ;) molly och jag tog varsin jordgubbsmuffin, även om dom hade blivit lite brända så var dom riktigt goda :)
efter baket ville molly leka med hennes leksaksdjur, så vi plockade fram dom och satte och lekte med dom, jag har inte lekt på evigheter, inte sen sanna var liten tror jag, så det kändes lite tillgjort att leka, men lite skönt också, släppte liksom ut barnet inom sig, haha XD XD sen var det mat och så lekte vi ett litet tag till och plötsligt var det dags för mig att åka hem, jättetråkigt tyckte molly, du kom ju precis sa hon och ville att jag skulle stanna längre, men jag kände mig rätt slut och ville ärligt talat åka hem, men det sa jag ju såklart inte till molly ;) jag åkte hem, och så hamnade jag här, framför datorn och
bloggen ;) men nu måst jag sluta, inte för att jag tror så många orkat läsa allt, ni kanske slutade på mitten eller nått XD men kände att jag var tvungen att skriva av mig lite, har ju mäst laddat upp bilder på sistone. nu måste jag värkligen sluta, puss och kram på er som orkat läsa igenom hela min "roman" om min barnvaktning, haha XD XD XD

min sommarshopping


shorts, båda från bikbok.
jeansfärgade- 150 kr (rea)
svarta- 60 kr (rea)

min sommarshopping


denna tröj/skjorta köpte jag på bikbok när jag, sofia och michaela gick på birsta, tröjan kostade egentligen 299 kronor, men det var 75 % XD så det blev bara 74 kr, så jag tjänade alltså 225 kr :) :) :)

min sommarshopping


den här tröjan köpte jag på hm och kostade 49 kronor, det var halva priset, alltså rea, som vanligt ;) tröjan är snygg att ha både till skärp och som vanligt ;)

min dag :)

idag har jag inte gjort så värst mycket, men tänkte ändå skriva om hur min dag var ;) jag vaknade halv 12, det var väldigt skönt att sova ut så länge, även om det kändes som om jag sovit bort hela dagen ;) jag klev upp, gjorde ordning frukost, som bestod av fil flingor, macka med gurka och juice ;) jag åt frukosten ute i skööööna solen, äntligen kan jag njuta av solen, har ju varit för sjuk för att kunna göra det tidigare;)
när jag ätit klart så ville min lillalilla syster ;) sanna att jag skulle följa med henne och hennes två kompisar och gå ner och bada nedanför vårat hus, så jag ställde upp och hängde med ;)  inte för att jag tänkte bada, då skulle jag ju bara bli liggandes ännu flera dagar och vara förskyld (det är svinkallt i vattnet), så jag hade inte tänkt mig någon längre visit vid badet eftersom jag inte ville bada ;)
 det fanns faktiskt en hel del att göra vid badet, alllt detta hann  jag iaf med ;) solade, läste, åt glass, badade fötterna och fottade sanna och hennes kompisar, dom var så söta när dom sprang omkring och letade stenar, badade och allt vad dom gjorde ;) vi gick hem ungefär vid 5, och då ångrade jag att jag inte hade förbjudit stenletandet ;) dom måste ha plockat sten för flera kilo, och gissa vem som fick bära hem alltihop eftersom dom inte orkade, jo jag såklart ;) menmen, jag fick ju mig en rejäl styrketräning så jag ska väll inte klaga ;) jag duchade och fixade mig när jag kom hem och exakt kl 6 satte jag mig på moppen och stack till sofia. mer om vad vi gjorde skriver jag sen, för nu ska jag och sofia se prinsen och jag ;) jag måste nog snabba mig annars somnar väll sofia, hon gick upp kl 4 imorrse, men godnatt och sov sött allihopa så ses vi imorgon :)

min sommarshopping


söt tröja, även denna från bik bok, kostade ca 249 kr tror jag, men det var rea, så det blev väll någonting runt 149 eller 200 kronor. det var ett tag sen jag köpte den, men lägger in den ändå :)

min sommarshopping


-linne från bik bok  -249 kr -köpt i sthlm med michaela :)

min sommarshopping


detta söta linne kommer från hm och kostade 79 eller 89 kr tror jag, mitt minne är ju som en guldfisks, haha, nä skojja. köpte även det här linnet i stockholm med michaela :) hade kollat på det länge när jag äntligen köpte det, det är typiskt mig, först ser jag en sak jag vill ha, men av nån konstig anledning köper jag det inte då, för jag ska tänka på om jag vill ha det, och nästa gång jag kommer tillbaka och äntligen bestämt mig för att köpa det ja, då är det ju såklart slut, haha typiskt mig liksom ;)

min sommarshopping


den här tunikan köpte jag under min och michaelas stockholmsvistelse och finns att köpa på hm. Den kostade på rea,n 29 kr, ett riktigt fynd iaf tyckte jag eller vad tycker ni? :D

min sommarshopping

                                                                        denna klänning finns på bik bok och kostade ca 149 kr (men det var rea, egentligen kostade den 299 kr tror jag) jag köpte den till skolavslutningen och inte förränns nu har jag lagt upp den på bloggen, ja, jag är väll lite lat antar jag ;) haha

det är så tråkigt...

...att vara sjuk :( nu när vädret äntligen blivit bättre, varmt och soligt, till och med badväder, men här ligger jag hemma och är sjuk, hur trist som helst ju. jaja, har väll klagat klart nu ;) hade iaf planerat att bli frisk tills på fredag då jag (om jag är frisk) ska sova hos sofia, så nu måste jag bli frisk!!! har inte gjort speciellt mycket idag, har roat mig själv genom att läsa böcker, tagit kort på kläder, smycken m,m som jag shoppat under sommaren, bilder kommer snart :) men nu ska jag nog ta och kolla efter roliga program eller filmer på tv4 tror jag :) kram på er allihopa <3

birsta med michaela och sofia

i dag vaknade jag av att väckarklockan ringde, klockan 9, kändes faktiskt lite motit att gå upp redan då, eftersom jag nu under flera veckor varit bortskämd med att kunna gå upp vid 1 och äta frukost vid 2, men tror att det ska bli andra vanor nu, man vill ju inte sova bort hela sommarlovet heller ;) anledningen att jag ställde väckarklockan var för att jag, sofia och michaela skulle till birsta. jag hade planerat att shoppa ett par skor. jag tog moppen till kvissle och sen tog vi bussen till birsta, bussresan var kul, men det har man ju alltid med dessa två, även om birsta buss shofören var typ sundsvalls argaste!!! när vi kom fram så stack vi direkt in i shoppingcentret :) vi gick till en massa affärer och michaela var den första att hitta något hon ville ha, nämligen två böcker från akademibokhandlen, sen köpte jag också en bok och sofia köpte en film-rädda willy, sen köpte michaela också en film-bekännelsen. jag köpte även en tröja, på bikbok, det var 75% i nästan hela affären, så jag kunde värkligen inte låta bli att köpa den ;) jag hade gärna köpt alla tröjor jag testade, men tuvärr tillät inte min plånbok det, så det blev en tröja, men jag känner mig jättenöjd med mitt köp. vi åkte hem ca klockan 5 tror jag, men nu har jag redan skrivit alldeles för mycket, jag tråkar ju ut mina läsare ;) haha, kram på er och sov gott nu :) /eila

jag ;)


jag innan skolavslutningen, lite gammal bild kanske, men jag är lite seg på det där med att lägga in bilder på bloggen, men ska skärpa mig ;)

stan med sofia

jag sov över hos sofia inatt, hade en jättemysig kväll, vi såg film och satt vid datorerna;) filmerna vi såg var våran älskade twilight som vi båda sett ett antal gånger nu ;) och rallybrudar med eva röse, så jäkla bra film och skådespelare :D vi somnade sedan vid två snåret ;) nästa dag vaknade jag ca kl 10, men inte sofia den sjusovaren ;) haha, hon vaknade nångång vid 12 tror jag.

nästa dag vi gick upp och åt frukost och sen bestämde vi oss för att åka till stan, så det gjorde vi :) under vår stanrunda shoppade jag ett skärp, (stort, vitt, brunt och assnyggt !!) jag köpte även en bh i färgen turkos med silverränder från hm ;) som vanligt när jag shoppar så köpte jag på rea ;) i love sale!! sofia köpte (också) ett skärp, men det var smalt, silvrigt och assnyggt ;) och ett par solglajjor ;) när vi var nöjda med vår shopping så köpte vi glass på macdonalds och som vanligt blev det marängswiss (förlåt om jag har stavat fel nu XD). ca klockan 5 åkte vi hem för att åka hem till sofia igen, ta med oss hyrfilmerna och lämna dom på ica ;) dom skulle ju lämnas in klockan 6.

jag har gjort nått jättedumt som jag ångrar och kommer ångra varje månad när räkningen kommer, jag registrerade mig på nån sida som sa att jag var exklusivt inbjuden till att vinna en lsd tv och att jag i princip redan hade vunnit den, det lät ju jättebra tyckte jag, men gud vad dum jag var, för i och med den regisreringen är jag nu tvungen att betala 50 kr i månaden. faaan också, där rök dom pengarna :( :( inte mycket kan man tycka,  men på ett år blir det betydligt mer än 50 kronor, aahh vad dum man kan vara ibland!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


pistvakt- hos sofia :)


nu sitter jag och sofia och ser på pistvakt- kul ;)

hos sofia :)

just nu sitter jag och sofia i hennes datarum med varsin dator, jag vid hennes bärbara och sofia vid den vanliga ;) jag har ju varit borta på semester och kom hem på torstag kväll så har inte sett varken sofia eller någon annan från klassen (eller föredetta klass :( sorgligt) på typ två veckor så nu ska jag ta igen den tiden genom att vara med alla ;)  i fredags var det ju gatufest, jag var där dom bästa- sofia, michaela, stina och stina (men inte anna, hon var bortrest) vi hade en jättebra kväll med mycket sol, godisremmar och lena & orup :) vi såg även miss li och ulf lundell, men lena och orup var klart bäst, jag och michala stannade till sista tonen!! tråkigaste under kvällen var att sofia blev sjuk :( :( hon frös och var allmänt dålig, så hon åkte hem typ kl 11. stackaren!!!  puss ock kram från eila :)

RSS 2.0