tjena tjena

har inte hunnit eller kunnat blogga på ett tag nu, anledningen: jag är på semester ;) just nu är jag i biskopsarnö, jag tror inte särskilt många människor vet vad det är eller vart det ligger, då ska jag förklara det ;) det ligger i Mälaren mellan sthlm och Uppsala, en jätte mysig ö där jag och min familj har tillbringat 4 dagar nu, under dessa dagar har vi hunnit bada och sola i massor, och även paddlat kanot ;) jag  har haft en lugn och avkopplande semester här på ön. imorgon reser vi iväg till våran släkt i Värmland och stannar där i en vecka ;) skriver mer om vad jag gör där senare. men det viktigaste är väll ändå att min och michaelas stockholm semester äntligen har blivit av, men kommer med bilder och fakta om hur vi hade det (även det ) senare, för just nu har jag inte tid ;) har en lillasyrra och en pappa som just nu tjatar på mig att gå och äta kvällsfika, sanna som min lillasyster heter har också en blogg, kolla gärna in hennes också (önskemål från sanna) sannaboholm.blogg.se :) har även sett på sommarteater här på ön, den var bra och min pappa medverkar i den (pappas önskemål att jag skulle skriva det, han blir ju ledsen om jag aldrig skriver om honom i min blogg haha, nä skojja) ha det så bra allihopa, måste gå och äta nu ;) kram eila  

en liten bild för att pigga upp ;)


denna bild tog jag förra sommaren vid havet nedanför vårat hus, känns som en bra bild föra att pigga upp mig och alla andra som är less på det kalla vädret :)

kallt, kallt och åter kallt :(

nu är jag hemma igen, från ett soligt stockholm till ett kallt sundsvall, känns inte som ett bra byte att lämna härliga stockholm och komma hem till det här. idag ville inte graderna stiga högre än 10c och jag har gått omkring i vinterjacka ute, hur tråkigt är inte det när det är juni och midsommarafton imorgon!!! nä nu måste vädret skärpa sig innan jag flyttar utomlands!!! ;) men jag möttes inte bara av dåligt väder när jag kom hem utan även min kära mormor och morfar, dom ser jag inte så ofta eftersom de bor 8 timmars resa härifrån, vilket är lite tråkigt ibland. men nu är de här och jag har spenderat dagen med att hjälpa morfar i trädgården och mormor i köket, trevlig dag ;) så har jag även visat mormor min blogg och hon tyckte att den var så fin och hon skulle fortsätte att läsa den :D vilket kan behövas, jag tror inte att jag har så värst många läsare, men ni som faktiskt läser den- kramar och pussar till er!!! ha en jättebra midsommar nu och så hoppas vi på fint väder :) kram eila

hemma igen

igår kom jag och michaela hem från stockholm, det har varit en otroligt kul resa, vi hann ju med både stan och gröna lund. en sak som var väldigt rolig med vår resa var att vi har klarat oss helt själva, vi har tagit buss, tunnelbana och hittat i stockholm helt på egen hand, det var skit kul !!! kommer med bilder från stockholmvistelsen senare :) kram eila

stenhjärta


bilden är från då jag och michaela cyklade till stan och satt vid fläsians camping och fikade på klipporna :)
ser ni hjärtstenen, tyckte den var lite läcker :D så var tvungen att ta en bild ;)

kväll ;)

nu har jag, michaela, stina, stina, anna, sofia, malin, vickan, klara, josse, hanna, jessika, cassandra, caroline (hoppas jag inte glömt nån nu :D ) varit på bite line, jag tog pizza, med ananas, lök, banan och vitlökssås, jättegott var det ;) efter maten tog typ alla glassbuffé och jag fick smaka av michaela :D <333 efter bite line gick vi ut på stan ett tag, det var ett band som spelade på torget, så vi såg dom. musiken var väll inte direkt min stil, killen som sjöng skrek hela tiden,  jag och michaela blev lite less, så vi åkte hem och nu sitter jag här hemma vid datorn ;) hade tänkt att se någon film ikväll, så bye bye, nu går jag och ser jakten på lycka, (har blivit tipsad om stt den ska va bra)  kramkram eila :)

slut på skolan, nu blire bite line!!!

japp, nu är skolavslutningen över. vi startade med att sjunga "idas sommarvisa" och sen fick vi tårta , jordgubbstårta ;) efter tårtan så skulle stipendium delas ut, och gissa vad.... jag fick stipendium!!! blev typ hur förvånad som helst, och asglad!!! jag fick stipendium för berömmande personlig utveckling, vet inte riktigt vilket ämne som stipendiumet var för, eller om det var för alla ämnen i vilket fall så fick jag 500 kr :D vilket kändes väldigt bra eftersom det innebar mer pengar till stockholm :DDD efter stipendieutdelningen så var det lite underhållning, rektorns tal och sen skulle vi sjunga "den blomstertid" och sen fick vi betyg fast jag visste typ vad jag skulle få i alla ämnen, mina betyg bestod mäst av vg,n men även 4 st mvg,n men inget g så jag är faktiskt jättenöjd med mina betyg :) snart så sticker jag och typ 14 till iväg till bite line, vi ska fira att 9,an är slut :) har inte riktigt bestämt vad jag vill ha för mat, men tror att det blir pizza ;) ska nog åka nu så att jag inte missar bussen till stan, pussar från eila :)

morgon

klockan är 9:50 och om ca 3 timmar går inte jag i grundskolan längre!!!!!!!! :D för då är det sommarlov och sen kommer jag aldrig gå till nivrena mer, det känns ju helt galet, och att skiljas från alla klasskompisar, shiit, kommer sakna allihopa och vi måste fortsätte hålla kontakten!!! Nu äntligen är allt slit i skolan slut!!! och snart får vi våra slutbetyg!!! bloggar mer sen om hur det blev med dom ;) men nu är klockan snart 10 så jag måste sticka iväg till skolan, för sista gången!!!! :D ha det så bra, kram på er / eila ;)

jaa!!


så här glad blev jag nu när det inte blir någe berga :D

jaa :D inget berga!!

fick just sms från sofia, anna och michaela som sa att det blir inställt, guud vad skönt!! nu blir det tv och dator hela dan :) kanska att jag tar en spring eller cykel tur, jag kan ju inte vara för lat ;)  ha en bra dag, det ska iaf jag ha :) pussar och kramar eiiaa :)

berga :)

sitter just nu och väntar på att klockan ska bli 9, sticker då till sofia för att sen åka till berga med skolan, men om det regnar kl 9 så får jag stanna hemma :D skulle ju vara trevligt om himlen kan släppa ner lite regn just då så kan jag ha en mys dag framför tv,n ;) men bara för att jag vill att det ska regna kommer det säkert inte göra det ;) kollade just efter sommarjobb, trodde inte att det fanns någon som fartfarande hade annons om sommarjobb, men det fanns det, som jordgubbsplockare dessutom, typ det bästa jobbet men kan få, att bli brun och tjäna pengar samtidigt låter väldigt bra. problemet är att jobbet är i örnsköldsvik,  men mamma kände nån som bodde där, kanske kan jag få bo hos dom i två veckor ;) är det någon som har lust att följa med dit så är det bara att säga till, att vara där ensam där låter ju inte så lockande ;) sista anmälan är den 30 juni :)  kraam eila :)

"måste ha" tröjor


gulligt linne från hm. 149 kr. finns i 2 färger

"måste ha" tröjor


fint linne knytband runt halsen. 98 kr, finns i 3 olika färger

"måste ha" tröjor


sött linne från hm. 98 kr, finns i 4 olika färger

"måste ha" tröjor ;)

          
jättefin tröja från bikbok 249 kr. finns i tre färger, jag vill ha en i aprikosfärgat

vill haa!!

michaela och jag åkte moppe i till stan igår, det går faktiskt fort, och det är mycket billigare än att åka buss :D  vi var på stan ett tag. michaela hittade en t.shirt och en tröja med knappar på åhlens, och sen hittade hon även en jättefin tröja och ett skärp på veromoda. allt var jättefint och michaela, du passade jättbra i allt :) själv hittade jag jättefina tröjor på bikbok och ville värkligen köpa allihopa men hade inte med mig mina presentkort (på bikbok) och jag vill helst spara allt jag har på bankkortet tills jag och michaela sticker till sthlm :) kanske jag kan få köpa mina kära tröjor :D kram på er :)

jag och michaela ;)


dagens middag :)


grillning :D

det blev grillat till middag idag ;) grillspett, klyftpotatis och sallad och det bästa var att vi kunde sitta ute och äta, såå nice ;) det har ju varit skitväder hela veckan, men idag fick vi äntligen lite solsken, hoppas det blir lika skönt imorrn med så att man kan få vara i alla fall liite brun tills skolavslutningen ;)  ha det nice fågelbajs haha kram eila :)

filmkväll med michaela ;)

Var med michaela igår , vi såg på film och åt en massa frukt :D vi är väll för nyttiga haha. vi såg miffo (en svensk film om typ kärlek) och så såg vi the wedding planner (den var inte svensk, men den handlar också om kärlek). båda filmerna var bra även fast vi hann somna innan the wedding planner var slut. men vi såg vidare på den idag, när vi sett filmen så åkte vi till mig och tog en springtur, vi hade ju tänkt vara nyttiga nu innan sthlm, hittils går det bra, men när skolan slutar kan man ju inte sitta och äta frukt medans alla andra äter tårta ;) nu ska jag gå och äta grillat, ha det så bra kram eila ;) 

äntligen!!

jaa! nu är jag klar med allt i skolan! kan inte fatta att jag har gjort allt i grundskolan, men det känns otroligt skönt  och om 10 dar bär det iväg till stockholm med michaela <33 då ska vi fiiira!! vi bokade bussbiljett till stockholm idag, det kostade 440 kr, men alldeles nyss hittade jag en bussresa för bara 220 kr, funderar på om vi ska boka om, men vet inte om det är värt det ;) får se hur vi gör, på ett eller annat sätt ska vi iaf dit :) johanna och jag var på stan idag, jag hade tänkt köpa ett par shorts på cubus, men så blev det inte för dom var slut, då gick vi till bik-bok och dom hade rea, halva priset på allt i butiken, vi var där i typ flera timmar tror jag ;) nästan iaf. jag hittade ett par shorts och en klänning :) johanna köpte ett par jeansleggings. Nu  ska jag gå och dricka hallonsmothie ;) ha det så bra kram eila ;)

RSS 2.0