Måndag ;)

hej hej, ja nu var det måndag igen :P och nu sitter Hannah och jag här på skolan och väntar på att våran lärare ska komma så ska vi ha hantverksteknik :P vi har precis haft idrott, och vi hade en lite annorlunda lektion idag för vi hade massage! :) det var väldigt skönt!! :D efter skolan ska jag iväg och träna på ego, idag blir det bikramyoga :) det är superhärligt, men varmt! man har nämligen passet i9 40 graders värme, i 90 minuter! ;) men det är väldigt skönt ocksp! känns lite som att vara utomlands faktiskt! haha ;)
Nu kom våran lärare så ska börja jobba hehe :P pussar på er <3<3

myysig kofta från lindex 349 kr :)
jag testade den här koftan på birsta igår och blev kär!! ;) den var så himla skön, funderar på att köpa den, fast den va lite dyr :( men det kanske är värt det! ;) jaja får se hur jag gör ;)
ha en bra dag! :)

shopping :)

hej hej hallå :D dagen har spenderats med michaela på birsta :D och någon timme på en ny mässa som startat här i sundvsall, hemmamässan heter den. måste faktiskt säga att mässan var lite av en besvikelse :/ i och för sig är den ju alldeles ny och hade kansek inte  hunnit göra så mycket reklam för sig, men det var varken mycket folk eller utställare :( nej så den nådde inte upp till våra förväntningar riktigt, så vi åkte till birsta ist :P hehe ;)
jag shoppade inte så mycket, men hittade jättemysiga koftor, men dom var tyvärr ganska dyra så jag ska nog vänta tills jag fått in lite mer pengar på kontot innan jag köper det ;) jag köpte faktiskt en kofta nyligen som jag är väldigt nöjd med! :) den är från hm och ser ut så här:

jätteskön kofta, kostade 299 kr :) det är så himla mysigt med koftor nu till hösten och vintern tycker jag! vill bara ha hur många som helst :P hihi, men den här är jag jättenäjd med! den är jättemysig och fin färg på den också! :) bilden visar inte riktigt vilken färg det är, egentligen är den lite mer åt det bruna hållet, eller den skiftar i mörkgrå och brun :)  
 
har även köpt en ny rouge, i den rosa färgen som inte syns så bra på den här bilden :P den kommer från the body shop och kostade 185 kr :) kände att jag ville testa en riktigt bra rouge, har alltid haft billiga från hm men har inte tyckt dom har varit så bra, så får se nu vad jag tycker om den här, jag tror den är rikigt bra faktisk! :) dessutom tycker jag om mönsret i den! :P vet inte om ni ser det på bilden, men det är som löv i den, tyckte det var så gulligt :)
ja juste, idag var det ju sista dagen för min och min systers bloggtävling :P haha, tror hon vann ganska överlägset! ;) jag har nämligen bara skrapat ihop 3 ynkliga inlägg under en hel vecka ;) haha, ganska illa tycker jag! ;) får skärpa mig till nästa vecka! ;) för tävlingen fortsätter! :D och då ska jag minsann vinna!! :D hihi :P nej nu ska jag plugga lite och sedan krypa till sängs! pussar på er! <3<3

övningskörning :p

heej! :D nu har jag precis varit ute och övningskört! :P det gick ganska bra, nu har jag iaf lyckats starta bilen! stort framsteg eftersom jag hela tiden har gjort fel i dragningsläget och sen har bilen bara hoppat fram :S men nu som sagt har jag lärt mig hur man gör! :P har även lärt mig att stanna! kan ju vara rikigt bra att kunna tycker jag nog ;) hihi, så kan jag växla från 1an till 2an och tvärt om :D dom flesta skulle nog tycka att jag inte har kommit nån vart än men jag känner mig iaf nöjd! :)
Förutom att övningsköra så har jag även gått i skolan idag ;) dagen den började med att jag gick upp och började fixa mig för att sticka iväg till bussen men så kom jag på att vi ju har sovmorgon idag!! :O hade ju kunnat sova två timmar längre, men faktiskt så var det riktigt skönt att gå upp så tidigt och känna att man har tid på sig! :) jag hann med både att blogga och måla naglarna :P juste, skulle ju visa bild på mina naglar som nu har fått fransk manikyr på sig :P



sovmorgon :)

hallå alla morgonpigga :P jag brukar aldrig hinna blogga såhär på morgonen men idag har vi sovmorgon så jag passade på ;) jag trodde nämligen att vi började tidigt så jag klev kl 6 :O men sen kom jag på att jag har sovmorgon idag, så kunde egentligen ha gått upp kl 8 :P så nu fick jag plötsligt två extra timmar vilket faktiskt kändes riktigt bra :) tycker inte alls om att stressa på morgonen och nu kan jag ta det riktigt lugnt! kunde till och med äta frukost i lugn och ro och allt ;)
som jag skrev i förra inlägget så skulle jag och min syster ha en bloggtävling :P gissa om det har gått bra för mig? haha nej! verkligen inte, har ju inte lagt ut ett enda inlägg på 3 dagar! :O så nu kände jag att jag måste skärpa till mig lite ;) sanna har det gått bättre för iaf ;) kolla in hennes blogg på http://piruetten.bloggplatsen.se/ :D
nu tänkte jag göra lite fransk manikyr ;) nu när jag har tid :P slänger kanske in en bild på det senare :) puss på er :) <3

bloggutmaning! :D

Hej alla söta! <3 det var ju ett tag sen jag bloggade nu :/ (igen!) jag skriver ju alltid att jag ska blogga mer men så kommer jag inte på något att blogga om och så blir det inte av :S men nu ska det minsan bli ändring!! :D jag och min syster sanna har utmanat varandra om vem som bloggar mest under en vecka och imorrn börjar vi!! haha :P så om ni vill kan ni ju följa våran lilla tävling ;) hennes blogg heter http://piruetten.bloggplatsen.se/
Nu får du akta dig sanna! för här ska det bloggas!! :D hihi puss på er! :)

bulgarien i bilder :)

hello alla söta <3 hur har er dag varit?? :) min dag har varit riktigt bra! den började med sovmorgon vilket var superskönt! :D Sedan fortsatte den med hantverksteknik, svenska och matte :) matten var lite dryg och eftersom vi hade den sista timmen och slutade halv 5 så då vart i alla fall jag väldigt trött :/ men som tur var så hade vi i teatergruppen bestämt att vi skulle fika efter skolan så då försvann all trötthet!! ;) vi fikade på charm och så tog vi afternoon tea :D det är en slags buffé med bara mackor, kakor tårta och massor med godsaker!! och så te då såklart ;) shit vad vi åt alltså!! :P så nu kommer jag vara mätt hela kvällen :P men det var det värt för det var riktigt gott!! :D haha ;)

Jag har nog inte berättat det här på bloggen men jag var ju i Bulgarien för någon vecka sen :D det var med teatergruppen jag var där med och vi hade så jäkla kul!! tror inte jag har varit på en bättre resa! det var grymt!! jag kommer skriva mer om resan senare men tills dess kan jag ju visa lite bilder :)

Den här bilden tog sista kvällen :) <3


Här sitter vi och väntar på att en show ska börja ;)

I den här lilla mysiga byn spelade vi teater ;)

Så här såg utsikten ut från vår balkong :D på bilden syns den inte lika bra som den gjorde i verkligeheten, då var utsikten verkligen hur fin som helst! jag kunde stå och titta på den typ hur länge som helst! ;) speciellt på kvällen! då var det rikigt fint! :)

En morgon såg utsikten ut så här!! det var verkligen otroligt fint! :) <3
ja, nu har ni fått se en del av min resa men det finns mycket mer att se! :D men det tar jag en annan gång ;) puss och godnatt på er <3

nya skorna :D

Nu har jag knäppt lite bättre bilder på skorna jag köpte! :D jag har ganska mycket mer shopping att visa men har inte hunnit ta kort på det än, men ska ta och göra det imorrn :)
nä nu ska jag gå och se finalen av fångarna på fortet :P pussar på er <3

Klackar från skopunkten :) 49 kr!!! egentligen var dom dyrare men eftersom jag tog två skor fick jag billigaste för halva priset så då blev det 49 :D

ballerinaskor från skopunkten :) 199 kr :)

RSS 2.0