new moon :D

ska snart sticka iväg och se den nya twilight filmen,  new moon med johanna :D vi har längtat efter denna film sen vi såg ettan så ska bli kul att se den :D och så har jag hört att jakob är vääldigt snygg i filmen, tummen upp för de, haha XD innan jag åker så ska jag äta potatisgratäng med biffar, är jättejättehungrig så mat kommer sitta fint i magen :D bjuder även på dagens oufit, var ett tag sen nu så kände att det var dags XD ha en jättebra lördagkväll nu!! kram <3

Today i'm wearing this...

<3 randig t-shirt från cubus
<3 smalt nitskärp från lindex
<3 lackleggings från lindex
<3 axelväska från hm
<3 lila nagellack
<3 diadem med rosett


puss och kram/ EILA :D

I want this :D

har kollat runt lite på olika klädhemsidor och har hittat en hel del saker jag vill ha :)

tröja från hm 149 kr :) den här tröjan till ett par lackleggings skulle vara så snyggt! :)

lackleggings från bikbok ;) 199 kr

även den här tröjan skulle vara snygg till lackleggings :D från lindex, 49 kr <--- bra pris! :D ska jag nog köpa ;)


filmtips :)

var med michaela igår och hade filmkväll :) vi hade jättemysigt, åt en massa kladdkaka och popcorn :D filmen vi såg var the proposal. dom flesta kanske redan har sett den, men måste ändå tipsa er om den XD för den var riktigt rolig :p hade hört innan att den skulle vara kul och det var den verkligen, skrattade nästan hela tiden :D  

sevärd film!! :D



fredags-shopping

efter skolan var jag och cecilia på stan ett litet tag, hon skulle köpa jeansleggings oc jag skulle köpa en faoundation :) den här ----> rekommenderar jag verkligen, huden får en jämn färg och foundationen täcker över alla avantuella prickar och rodnader :D den går också för ett relativt bra pris :) 139 kr (för mig räcker en burk i ca ett halvår elr längre, så den är värd pengarna tkr jag XD) kramar från mig :)

fredag :)

ja nu är det fredag och fredags myys XD. skolan idag var helt okej, hade inte så ansträngande lektioner så det var skönt :). vi i klassen vill åka iväg på en klassresa så vi försöker samla ihop pengar XD hittils går det rätt bra, jag bakade cupcakes igår och så gick vi runt och sålde dom på skolan idag :) dom gick åt som smör i solksken, haha, alltså dom tog slut på en gång och vi tjänade ca 160 kr på en halvtimme :D kändes bra! ;) vi ska fortsätta med fikasäljandet varje fredag så kanske vi kan åka någon stans sen i trean :D här kommer lite blder på mina cupcakes :p


jag blev faktiskt väldigt nöjd med dom XD och det blev dom som köpte dom också :D (recept på mina cupcakes finns i min blogg i ett tidigare inlägg :p om ni vill testa)


detta har jag gjort i helgen..

hej hej ;) sitter just nu på bibloteket och har pluggat med två kompisar i klassen (pannida och louise :D) vi ska ha en redovisning på måndag så vi har tränat lite på det :) igår var jag och pannida i stan och kollade på lyslördag, hela stan tändes med både levande och elektiska ljus :) det var jättefint :) när vi kollat på alla ljus gick vi och fikade varm choklad och en stor blåbärsmuffins XD i fredags var jag på fest med klassen. vi var hos linn, jag stannade inte så länge, men vi hade kul :D har ni gjort nått kul i helgen? kram eila


gjorde ett blogguppehåll :P

jag har inte hunnit med bloggen på ett tag nu, har varit så mycket i skolan, och det går ju ändå före XD men nu är jag på G igen :D
har varit en bra dag på skolan idag, sovmorgon och yrkesteknik hela dagen lång :D skönt! något som däremot inte är så skönt är det tråkiga vädret, är verkligen rikitgt trist och dystert höst/vinter väder. det bara regnar hela tiden, hade varit mycket roligare med snö tycker jag :D det är ju faktiskt bara ca 2 veckor kvar tills första advent :D och då måste det väll komma lite snö XD
jag tränade på gymmet idag efter skolan, blev ett spinning pass :D var rätt jobbigt, men skönt ändå ;P
kram på er och sov så gott ^^,
vi ska göra om lite här hemma och blandannat så ska jag få tapetsera en vägg hur jag vill :D ska bli kul nu när jag har lärt mig hur man gör :D har hittat några jättefina tapeter som jag skulle vilja ha XD vad tycker ni om dessa?

allt går i blommigt som ni kanske la märke till ;) tycker det är så snyggt med blommiga mönster, speciellt på väggen :) ha det så bra, kram på er :)


är hos stina :D

idag har jag haft en rätt slapp dag, vi slutade tidigt men jag och några i klassen satt kvar och jobbade klart en uppgift. nu sitter jag hos stina med sofia och stina och ser på idol :D  eddie har precis sjungit, han var väll sådär, men nu är det reza och hon är så himla bra!! så nu ska jag sluta blogga och lyssna :) 


plugg

hej på er, har inte bloggat på ett tag och det är pga en massa läxor, inlämningar och prov :/ men vill inte svika bloggen och er läsare :D så jag skriver ett litet inlägg idag ändå :p
skoldagen har varit jätteskön, vi såg på film hela dagen och slutade ganska tidigt :) fick även reda på mitt matteprov idag och, fick mvg så nu är jag jättenöjd!! :D (man måste väll få skryta lite ibland va? haha XD) har även börjat träna regelbundet igen!! :) var på ett core pass i måndags och igår var jag på ett spinning pass så nu är jag igång igen!! :D nä, nu ska jag fortsätta med pluggandet, men sen ska jag unna mig att se lite tv och dricka varm choklad :D hihi, kram på er alla! :)

I <3 hot chocolate  ;p

godnatt på er :)

nu har jag vart på ego, tränat ett jättejobbigt core pass, duchat, ätit kvällsfika och nu sitter jag här och tänkte lägga upp ett sista inlägg för kvällen :) är så skönt att va igång med träningen och mer blir det imorrn då jag ska köra ett spinning, kondititon, puls- pass. lär bli jobbit :/ men känns bra efteråt :D nu ska jag hoppa ner i sängen och läsa min bok, "räcker det om jag älskar dig?" av catarina von bredow. hennes böcker är ju så otloligt bra, kan läsa dom om och om igen, ni som inte har läst någon så kan jag säga att det är ett hett boktips från min sida :D här kommer några förslag på vad katarina har skrivit :)

räcker det om jag älskar dig?

expert på att rodna

hur kär får man bli? enligt mig så är det här den bästa av dessa böcker, men läs själv och bedöm :)


träning :)

nu är det måndag igen :/ men idag kändes det faktiskt inte så jobbigt att gå till skolan, eftersom vi har en så skön vecka utan både läxor och prov. idag har vi tex fått testa på att göra smycken av ull ;) efter skolan åkte jag direkt hem och nu ska jag snart sticka iväg till ego och träna ett core pass, men hinner slänger in dagens tränings outfit :D

<3 träningslinne från hm
<3 gult sött linne från hm
<3 träningsleggings stadium
<3 stor träningsbag
<3 rosa träningsskor (ligger i bagen XD) 

bluebox har..

..verkligen söta saker, blir alldeles till mig när jag tittar på deras hemsida XD allt (mycket iaf) är ju så gulligt XD kolla bara in dessa sötsaker...

denna söta teburk skulle jag inte säga nej till, teet i är i smaken kinesiskt citrus te, låter rätt smarrigt tycker jag :)

så otroligt söta läppbalsam, skulle vilja ha den med hallonet på, men alla är söta :)

ska man baka så ska det vara med stil, eller hur? :P här är iaf en riktigt söt muffinsform, bakningen blir ju så mycket roligare när man har lite sötare prylar :D kostar 49 kr för 20 st formar, funderar nästan på att beställa hem några, jag som nästan bara bakar muffins, skulle ju vara passande, eller så får jag önska mig i julklapp :)

härligt body butter i lite gammal stil, men ack så söt! :D luktar säkert väldigt gott också :D  



kanske inte så smickrande utseende på dessa tofflor, men däremot har de en smart funktion, man kan nämligen stoppa in dom i micron och värma upp dom, sen är det bara att stoppa ner fötterna och mysa :D tänk vad härligt att sicka ner fötterna i ett par varma tofflor en kall vinterdag när fötterna fryser ;)
om ni själva vill kolla på allt annat sött som bluebox har så är addressen här--> http://www.bluebox.se
sov gott sötisar /eila :)

grattis pappa!

som dom flesta kanske vet så är det ju fars dag idag, och det ska såklart firas :D själv har jag gjort en tårta till min lilla far XD bilder här nedanför. har hittat på hela själv ;) så vet inte alls hur det kommer smaka, men, måste säga att jag blev ganska nöjd med designen på den :P kom ihåg att säga grattis till era pappor också XD see you :)

pappas tårta :)
recep på eilas pappatårta :D
ingredienser
# marängbotten (finns att köpa, men man kan även göra själv, jag har köpt XD lat som man är :p)
# grädde 3 dl
# mörk choklad ca 50- 100 g
# bananer 2 st
# ett päron (till farsa haha, kul jag är XD)
# godis (valfritt, det som passar din papps :p)

Denna tårta är väldigt enkel och du slänger lätt ihop den på ca en halvtimme ;)

1, först så vispar du grädden, ta inte allt, bara ca 1,5 dl (alltså hälften) vispa inte för mycket (börjar det bli smör har du vispat alldeles för långt XD) när du vispat lagom mycket så mosar du 2 bananer och blandar med grädden, vispa lite till så att bananen blandas ut i grädden.

2, bred ut banangrädden på en marängbotten, ta ca hälften av grädden (i en förpackning brukar det finnas 2 st marängdelar, bred ut grädden på den understa av dom.)

3, smält choklad och ringla på grädden, ta inte för mycket eftersom det blir svårt att skära tårtan då. bred på resten av grädden på chokladen.

4, lägg på den övre marängdelen och vispa upp det som finns kvar av grädden (1,5 dl)

5, bred på grädden på den översta marängdelen.

6, nu är själva tårtan klar :D men nu börjar det roligaste ;) dekarationen, och den gör du hur du vill, men jag har gjort så här:

dekoration:
1, riv mörk choklad över tårtan med ett rivjärn
2, skär upp päron i smala skivor och lägg runt tårtan (på kanten)
3, ta 4 st sådana skivor du hade på tårtkanten och gör en blomma i mitten genom att skära snitt i varje skiva.
4, lägg på 16 lakritsbåtar på tårtan
5, till sist smälter du lite choklad och gör små "droppar" på tårtan där du tycker det passar.

klart!!!!


lycka till med bakningen nu :D



hungrig ;p

nu ska jag snart iväg och äta mat och tårta hos några kompisar till våran familj (pappan i familjen fyller år XD) är väldigt hungrig så kommer nog sitta fint med lite mat och dessutom tårta :D tänkte bjuda på kvällen outfit innan jag sticker iväg :D ha en riktigt bra kväll allihopa, kram från mig :D

ikväll har jag på mig detta
<3 mörkblå stickad tröja från hm 149 kr
<3 glansiga leggings från lindex 149 kr
<3 nitarmband från vr ca 49 kr

favoriter just nu :)

mina favvolack just nu är dessa härliga färger :) mörklila i olika nyanser, passa väldigt bra nu till hösten tycker jag :D

<3 fr vänster, lila nagellack
<3 bleklila glansigt nagellack
<3 rödlila nagellack
alla lacken från collection 2000

lite ny shopping

tänkte visa upp lite saker som jag köpte i gävle under lovet :)

<3 lila tunika från gina trikot 100 kr
<3 lackleggings från lindex 149 kr
<3 nitskärp från lindex 55 kr REA

<3 t-shirt från cubus 129 kr
<3 linne från hm 49 kr
<3 guld diadem från gina tricot 39 kr
<3 flätat diadem från lindex 39 kr
puss & kram eilaaa :)

äntligen..

har skolkatalogen kommit XD är alltid kul att kolla hur alla ser ut, fast inte alltid lika kul att kolla på sig själv haha :p


sovmorgon

god morgon på er! Idag har jag något så lyxigt som sovmorgon! :D så skönt, vi börjar inte förrän halv 1 så jag har haft en riktigt härlig och lugn morgon. har ätit, fixat mig och packat väskan så tänkte för en gång skull lägga ut ett litet morgon inlägg med dagens outfit :D tjoho XD har en riktigt nice skoldag också, börjar halv ett och slutar kl två, ska bara lyssna på föreläsning och sen slutar vi :D efter skolan ska jag träffa s och sen ska jag på middag hos en tjej som jag har spelat teater med, så det lär bli en väldigt skön dag :D kram på er, ska ni se idol ikväll förresten, jag missar nog det, men hoppas på att tove, erik och reza stannar kvar iaf, dom är ju klart bäst! :) puss! :)

här är alltså dagens outfit, väldigt dålig bild, men den får duga XD
<3 jeansleggings från vero moda, ca 250 kr
<3 vita tygskor från skopunkten 149 kr
<3 sött linne från bik bok ca 249 kr
<3 jeansjacka från cubus, REA :) 399 kr
<3 diadem från gina 39 kr

sött från hm


åå, skulle vilja ha en massa pengar och shoppa just nu :p och blir ännu mer sugen när jag ser dessa sötsaker ffrån hm!! :D hihi kram på er!

skolan

jag har ju APU nu under två veckor och tänkte berätta lita kort om vad vi hittills har fått göra. i måndags hade vi lite information om de kommande veckorna, på tisdagen fick vi skriva information om en hantverkare och på onsdagen hade vi föreläsning om lin och sen fick vi testa att virka. idag har vi haft föreläsning om bomull och så har vi testat på stickning och virkning. imorgon börjar vi klockan halv 1 och då ska vi lyssna på föreläsning till klockan 2 och sen får vi sluta, ganska skön vecka har vi haft :D och nästa vecka blir likadan. kram på er.

bild på Anna och mig för längesen, Anna är Thailand nu den lyckosten XD hoppas hon har det bra! :D

skola igen

ja då var lovet slut då :/ känns lite jobbigt att komma tilbaka till skolan och ha spanskaprov det första man gör, men men det gick bra tror jag ;) nu ska vi ha apu i två veckor i skolan och det ska bli väldigt skönt. lovet har varit superskönt :D har slappat, shoppat och ätit en massa godsaker, men nu har jag bestämt mig för att ta ett godisuppehåll fram tills jul,  får se hur det går XD
snart ska jag äta, sen tänkte jag baka lite och sen ska jag sticka ut och springa :D ha en bra kväll! pussochkram eila :)



RSS 2.0