marley och jag

nu har jag sett klart filmen! :) den handlade om paret jenny och john och så deras bråkiga men älskade hund marley. under filmens gång får man följa parets liv från att de skaffar marley då de är unga till att de är trebarnsföräldrar och har blivit lite äldre. filmen handlar inte om något speciellt, men ändå vart man så uppslukad av den och det blev en hel del tårar an jag säaga XD   jag tycker att den var riktigt bra, både sorglig och rolig. så ni som inte sett den borde defenitift göre det!!
besos y abrasos de eila :) ni som kan spanska vet nog vad det betyder XD

så söt film <3<3 se den!! :)

myskväll :D

så vare lördag då :) idag har jag tagit det ganska lungt , sovit länge och pluggat lite. alldeles nyss var jag, mamma och sanna iväg på ica för att köpa godis och hyra film. det blev marley och jag efter många om och men, jag tror den blir jättebra, får se, kanske lägger upp ett inlägg lite senare om hur den var :) nu ska jag gå ner och hjälpa till med lite duking och fix med ljus till middagen ( mamma och pappa är ju ganske lost vad det gäller sådant, så man ställer ju upp XD haha) det blir kyckling och klyftpotatis till middag och mintkladdkaka till efterätt, låter mumsigt tycker jag XD kram på er :)

dagen innan fredag ;)

idag har jag haft en helt okej dag, åkte till skolan halv 8 ( det var däremot inte så okej, kändes så himla tidigt XD) och hade språk, fick sluta lite tidigare så jag och frida gick till norra järnvägsgatan och käkade muffins som frida hade bakat eftersom hon fyller år idag, grattis till frida :) lite senare kom josefin och ajla och dom hade köpt tårta till frida så då fick jag smaka lite sån, som var väldigt god!! efter att vi tjockat oss hade vi matte och eftersom vi hade fått en sån sockerchock jobbade jag ganska mycket XD resten av dagen spenderade jag med cecilia :) vi slutade ca kl 2 :D imorrn är det fredag, äntligen, då ska jag och cecilia gå och shoppa :D kram på er. have it good, gummisnodd, haha XD

hur har er dag varit?? bra hoppas jag ;)

vet ni?

nu är det helg!!!! så otroligt skönt! skolan och klassen är riktigt bra, men jag har bara haft lite mycket att göra den här veckan (med skolarbete alltså) så nu är jag ganske slut! men ska vila upp mej nu i helgen :) veckorna går såå fort, skolan har ju hållt igång i snart en månad nu.
jag var på spinning idag med michaela, klockan kvart i 7 (morgonen) ni kanske tkr vi var helt galna som gick så tidigt, men det var faktiskt skönt, bra start på dagen lixom :) nu ska jag nog vara med stina och göra ngt kul, man ses ju så sällan på dagarna nu när vi går på olika skolor, så det tar vi igen på helgerna :D ska försöka att blogga lite oftare, men kan inte lova nått, man vet ju aldrig vad dom hittar på som vi ska göra i skolan nästa vecka, men nu är det helg så jag ska nog koppla bort skolan ett tag och bara slappa! :) ha en jätteskön helg!!


nu är de slut på veckan det är dags för fredagsmyyyyys!!! haha (fotograf michaela XD)

det var ett tag sen ;)

ja, som rubriken säger så var det ju ett tag sen jag bloggade, så nu gör jag det :) ännu en vecka har gått i skolan och det har faktiskt vart en riktigt bra vecka, har vart till tandläkaren och hade inga hål :D har vart på stan med några tjejer ifrån klassen, igår tog våran lärare med oss till pallas, så fick vi fika :) vi har haft idrott och det var jättekul, som det ser ut nu så är jag väldigt nöjd med mitt val att gå på den här linjen och jag ser fram emot 3 år här!! men jag saknar ju såklart min gamla klass också, tro inte jag glömt er!!! <3
igårkväll var jag med stina, vickan och malin, vi såg 17again och åt chips, godis och glass XD vi hade det så mysigt så ;) det var så kul att träffa dom igen!! :)
idag blir det teater igen, först klockan 3 och sen klockan 7, så nu måste jag skynda mig lite, jag ska nämligen hinna baka och städa innan också ;)

sn, mb, sh, ss, an, vp, ms, saknar er! och kommer aldrig glömma er, vi får inta tappa kontakten!!<3

RSS 2.0