Praktik på Ikea!

Hej!
Dagarna går så fort här på Ikea!! hinner knappt med!
Nu har det redan gått tre veckor och gör mig redo för den fjärde och sista.
Allt har varit väldigt väldigt bra och intressant! har fått göra så mycket och vara med på så mycket att det känns som att jag varit där mycket mer än knappt en månad, fast samtidigt så har tiden bara flugit iväg!
Jag har lärt mig otroligt mycket och känner att intresset och inspirationen till att inreda har infunnit sig med full kraft igen eller vad man ska säga! :) har iaf verkligen kännt mig inspirerad!
Om jag ska försöka lite kortfattad berätta vad jag fått göra under dom här veckorna så kan jag till att börja med säga att det varit väldigt intensivt! långa dagar och högt tempo! men trots det så kan jag absolut säga att det är den bästa praktikplatsen jag haft!
Har lärt mig så himla mycket! Och dessutom fått göra precis det som de som är anställda gör. På vissa praktikplatser så kan det ju vara så att det inte finns mycket arbetsuppgifter till en praktikant.
Men så har det verkligen inte varit här! Det har det alltid funnits nått att göra och jag har fått jobba ganska mycket självständigt. De ställer ganska höga krav på praktikanter. De ska kunna arbeta ungefär som de anställda. Det tycker jag har varit väldigt bra, för nu har jag verkligen fått se hur vardagen går till på Ikea!
Fick ett schema på måndagen över min praktikperiod och det hade ett superbra upplägg! Jag har nämligen varit med flera olika personer varje dag, så har verkligen fått se alla delar av ikea!
Den första veckan var jag med två olika personer, dom två första dagarna var jag med Marie som jobbar som dekoratör, det var otroligt roligt! ett väldigt varierande och kreativt yrke!
Jag fick vara med och bygga upp en ny kampanj de skulle ha, en soffkampanj.
Då hade Marie och hennes arbetskollega Git fått som uppgift att bygga upp "provrum" till fem olika soffor. Ett provrum där man får testa soffa istället för kläder.
De hade fått en skiss från Anna-carin som håller i alla aktiviteter och kampanjer i varuhuset.
Skissen kom ursprungligen från huvudkontoret där man gjort en och samma skiss för alla varuhus i hela sverige. Hela världen till och med. Det är ganska intressant tycker jag. Att varje varuhus ser nästan exakt likadant ut över hela världen, alla kampanjer ser likadana ut och varje varhusdekoratör får alltså samma skiss som de sedan tolkar ur sin synvinkel och gör utifrån skissen och efter kreativitet
skriver fortsättning senare! han inte mer än såhär idag :)

maybe i have waiting for you

Dagarna, veckorna, dom går så himla fort!! fattar inte var tiden tar vägen! men livet går åt rätt håll tycker jag! även om det kanske går lite väl fort ibland! Är på praktik nu och det är verkligen roligt! jag är på Ikea, på dekorations och inrednings avdelingen :) trivs så himla bra och tror att det kan finnas en möjlighet till jobb där senare! :D
Sen har jag verkligen världens finaste vänner! utan er, vad skulle jag vara då!!?? älskar er! <3
på fredag ska jag på bio, twilight med min söta vän Johanna <3 ska bli otroligt mysigt! breaking dawn är verkligen efterlängtad!
Är lite fundersam nu, funderar på en en viss person! kan inte sluta tänka på den personen! aahh! borde sluta göra det, för vet inte om det är värt det, men kan inte sluta! hihi, så kan det vara! men nu ska jag sova! :) puss på er!! <3

Just a daydream away



Footloose

Är nyss hemkommen från en mysig bio kväll med bästa Michaela Bergsten <3 vi såg footloose. det var riktigt bra! feel good film! gick ut från biografen med ett leende på läpparna :D så den kan jag verkligen rekommendera! :)

little red riding hood x2

är vi lika? :P Nej okej, kanske inte så lika i utseendet! men ganska liknande kläder iaf, eller hur? ^^

halloween :)

I lördags var det ju halloween, och jag, Kinna och hennes syster ute :) man fick komma in gratis på memento om man var utklädd så vi var såklart utklädda :D jag var ju som jag skrev tidigare utklädd till rödluvan, kinna var utklädd till en docka, zombiedocka för att göra det lite läskigare ^^ och hennes syster Maria vet jag inte riktigt vad hon var utklädd till, det visste inte hon heller :p hihi, men hon hade gjort en häftig ansiktsmålning iaf!
kvällen blev otroligt lyckad och vi träffade massor med härliga och roliga människor!! :D
här är lite bilder sen kvällen ;D hoppas ni hade en härlig halloween! :D <3
Tack för en härlig kväll Kinnis! :D

RSS 2.0