Spännande film från en klassisk saga :)

Såg nyss filmen red riding hood med Amanda Sayfried och den var otroligt bra! väldigt spännande! Det var en läskig men härlig stämmning i filmen! väldigt bra var den! Tycker så mycket om Amanda Sayfried också, hon är en så himla duktig skådesperska! När jag såg filmen kände att det vore en väldigt bra och relativt enkel utkädnad till halloween som är nu på lördag! :D älskar kappan/luvan som hon har i filmen, och sydde en liknande på skolan :) jag sydde blev faktiskt väldigt nöjd med den!! så vill bara att det ska bli lördag kväll! :D hoppas ni får en härlig, (och lite läskig också såklart) halloween! ^^

new monday, new week, new opportunity to shine

Hej alla fina! <3
Måndag idag och en ny vecka ligger framför oss!
dagarna och veckorna går så sjukt fort om man inte tar vara på dom :)
Se till att njuta av varje positiv sak som händer!
ett litet tips från mig om man vill leva efter uttrycket "carpe diem" ^^


Min måndag har varit planerad ända in på kvällen igen :) brukar bli såna, mina måndagar, först skola till halv 3, sen brukar jag antingen träna, eller som idag, kände mig lite lat så gick och fikade med Elisa och Maria istället <3 drack kaffe och åt cookie! ^^ mysigt! sånt behövs ibland också! på kvällen skulle jag övningsköra med pappa, körde runt i stan och testade att köra i olika rondeller. ganska svårt faktiskt! var så hemskt för fick motorstopp i en rondell!!! ush vilken panik jag fick! men annars gick det som det skulle utan några större problem! ingen krock och då är jag nöjd! ^^
Nu sitter jag och planerar inför veckan :) är en hel del saker jag måste hinna med innan lovet om en vecka, för sen är vi borta i 4 veckor från skolan! på praktik :) ska bli ganska skönt att komma iväg lite, och känner att jag behöver lov!
Ska snart se ett avsnitt av gossip girl sen blir det sängen :) hoppas ni haft en bra dag! pussar <3


Sisters


Inspiration

Everybody needs inspiration, everybody needs a song...

The time is now - Asha Ali 
Papercut - apollodrive
Eyes wider than before - Scott Matthews 
Joe Purdy - miss me
Citizen Cope - bullet and a target

Thinking..


Min måndag

Dagen har varit fullspäckad med saker inplanerade ända in på kvällen! :) så är först nu jag hinner ta det lugnt och bara sitta ner och skriva (klockan är halv 11) haha upptagen tjej! :p
hade körlektion imorse :) gick helst okej, inga motorstopp!! :D men det var halt ute så var lite läskigt, var nära att slira flera gånger!
Skolan har varit rätt så lung idag! jobbade med grupprummen :) som för övrigt blir hur fina som helst!! :D ska bli så roligt att få visa slutresultatet för hela skolan ^^ redan nu är folk nyfikna och sticker in huvudet när vi jobbar och frågar nått om nån vägg eler om golvet som vi målar :) det är så kul!
Efter skolan var det teorilektion som gällde! första lektionen hittils faktiskt, jag har klarat av A-fasen hemma men kände att det kanske var bra att gå på nån teorilektion för att se om det gör det enklare att fixa faserna :) och tror faktiskt det, kändes som att teorin gav en hel del! :) hon som hade det var rolig och så träffade jag en tjej som går på foto som också skulle på lektionen :) kändes roligt att någon jag kände lite grann också var där så man inte blev ensam! :)
Sen fortsatte min dag! ^^ när teorin var klar åkte jag hem till maria :) träffade bästa Anna berglind på bussen dit :D var så himla härligt att träffa henne igen! helt underbar tjej! blir alltid så otroligt glad när jag träffar henne! sprider glädje omkring sig gör hon verkligen!! :)
Väl hemma hos maria så kollade vi lite på modelljakten när dom var i sundsvall :p kollade om man kände igen någon, maria kände igen flera ^^ så åt vi köttfärssås och spagetti :) och ett wienerbröd ^^ mysig kväll verkligen!! synd bara att jag inte hann vara där så länge!
åkte och tränade på ego kvart över 7, och sen hem!
nu sitter jag i sängen med ett avsnitt gossip girl framför mig och en tallrik med crunchy och hallonfil ^^ perfekt avslutning på den här lite smått hektiska men roliga dagen ^^
hoppas ni haft det bäst! <3
Höstig solig bild tagen av Johanna på vår fototur i helgen <3

Natural

Canon D6041 Eila Augusta Boholm

with my eyes against the sun


And now im fall for anything


Höst <3

hej på er fina ni <3
sitter och försöker plugga körkortsteori och lite engelska, fast måste erkänna att det mest blir facebook och kolla bloggar "/ inte så bra! ska gå och fixa lite mat snart, pasta kanske, hihi väldigt intressant att veta för er antar jag! ^^ tog lite höstbilder för någon dag sen, är så himla fint nu! hösten är verkligen som finast precis nu! när alla löv förvandlas i vackra färger, himlen är oftast klarblå och solen är varm och luften kall och frisk. Gillar verkligen hösten som den är nu! <3 vill stanna tiden ^^ längtar inte tills det gråa, kalla och slaskiga vädret kommer, nej njuter av dom här härliga höstdagarma istället!
älskar hösten när den ser ut så här <3

RSS 2.0